Circulaire economie en Ecorridors

Prijswinnaars
De circulaire economie staat volop in de belangstelling. Iedereen lijkt het erover eens te zijn dat grondstoffen in kringloop moeten blijven. En dat we zuiniger moeten omspringen met onze eindige voorraden. Maar hoe organisaniseren wij dat? Voor wie is een circulaire economie interessant? Welke voordelen heeft dit voor u? En hoe kunnen we onze groene provincie nog verder verduurzamen?

Ecorridors wint eerste prijs City Challenge Lelystad

Prijswinnaars
Donkergroen heeft met het concept 'slim beheren is het nieuwe ontwikkelen' de eerste prijs behaald in de De City Challenge Lelystad. Deze City Challenge is een (landelijke) prijsvraag die door de gemeente Lelystad is uitgeschreven. Studenten, inwoners van Lelystad en andere geïnteresseerden werden uitgedaagd om met een onderscheidend idee te komen hoe in de toekomst de Lelystadse parken, plantsoenen, wegen, straten en pleinen met minder geld, maar met minimaal dezelfde kwaliteit onderhouden kunnen worden.

VPRO Tegenlicht

VPRO Tegenlicht
Het unieke groenconcept is tot stand gekomen door Ton van Oostwaard in samenwerking met Donkergroen. Van Oostwaard is senior adviseur Visie & Ontwikkeling bij gemeente Amstelveen en eco-strateeg voor openbare en private ruimte.

Adres

Postbus 145
8600 AC SNEEK

Maak een afspraak

Telefoon: (0515) 41 73 25
E-mail: info@ecorridors.nl

U kunt ons hier vinden

Routebeschrijving